draagzakken voor honden

Het kopen van de juiste draagzak kan intimiderend zijn, omdat je eigenlijk kijkt naar een kruising tussen een traditionele rugzak en een hond reiskrat. Het idee is natuurlijk om er een te kiezen die de perfecte grootte heeft voor uw huisdier. Er zijn echter ook bepaalde functies die je echt moet opnemen in uw shortlist van honden drager rugzakken. Weet je niet waar we het over hebben? Nou, lees dan verder.

draagzakken voor honden

Hoe meet u uw hond voor een rugzak

Een van de belangrijkste aspecten van het kopen van de perfecte hond drager rugzak is het krijgen van de juiste maat. De meeste fabrikanten van rugzakken voor huisdieren geven al de afmetingen van hun producten die meestal rekening houden met de lengte en hoogte van honden. Het is echter nog steeds belangrijk dat u weet hoe u uw hond moet opmeten voor een rugzak.
Om de lengte te bepalen, legt u een meetlint langs de rug van uw hond met het uiteinde van het meetlint aan de basis van de nek van uw hond. Strek het meetlint uit tot aan de basis van hun staart. Noteer vervolgens de afmetingen.
Om de hoogte van uw huisdier te bepalen, legt u het ene uiteinde van het meetlint op de grond en strekt u het helemaal uit tot de hoogte boven de schouders van uw hond. Doe dit terwijl uw huisdier op handen en voeten staat.
Geef zowel in de hoogte- als lengtematen een extra toeslag van ongeveer 3 tot 4 centimeter, zodat uw huisdier zich comfortabel voelt in de rugzakdrager.

Hoe kiest u de juiste hondendrager

Het kennen van de grootte van uw hond kan u helpen bij het kiezen van de juiste hond drager. Echter, dit is niet het enige wat je in gedachten moet houden, want er zijn andere dingen die moeten worden overwogen. Hier zijn enkele factoren die u moet overwegen bij het kiezen van de juiste hond drager rugzak.

Comfort

Kenmerken die uitzonderlijk comfort bieden voor uw huisdier moeten altijd worden overwogen. Net als bij het kopen van een bench, moet de rugzak ook niet aanvoelen als een gevangenis voor uw huisdier. In feite moet het voelen als een verlengstuk van hun huis. Als zodanig, moet het zo comfortabel mogelijk zijn. Kenmerken die u kunt zoeken zijn zachte en gewatteerde voering, gaas panelen, en dergelijke.

Veelzijdigheid

Als u de hondendrager rugzak kunt gebruiken op andere manieren naast het feit dat een hond drager, dan heb je de jackpot. Dit is ook een van de fundamentele redenen waarom de I-GO2 wordt beschouwd als een van de beste modellen, omdat het kunt u uitgebreide veelzijdigheid in het gebruik ervan. Natuurlijk, als je iets meer rechttoe rechtaan nodig hebt, dan heb je nog meer opties.

Lichtgewicht

Uw hond is al een hele tros. Als de rugzak zelf al zwaar is, ga je jezelf belasten met het dragen van zowel de rugzak als je hond. Zorg er dus voor dat je de verschillende lichtgewicht materialen begrijpt die gebruikt worden bij de constructie van de tas.
Lees hier onze gedetailleerde gids over Hondendraagtassen.

Duurzaamheid

Het is eigenlijk een no-brainer dat u een rugzak voor hondendragers kiest die uw hond kan gebruiken tot hij zijn gouden jaren bereikt. Uw hond zal niet groter worden, zeker niet als hij de standaardgrootte van het ras al heeft bereikt. Zorg er dus voor dat de naden op zijn minst dubbel gestikt zijn en dat de panelen van stevig materiaal gemaakt zijn.
Misschien wilt u ook onze gids over de beste hondendraagzak Slings.
Wenselijke eigenschappen van een rugzak voor huisdieren
Om u te helpen uw keuzes wat meer, hier zijn enkele van de gewenste functies die u zou willen hebben in een huisdier rugzak.

Gewatteerde schouderbanden

Dit is een must, vooral als u uw hond de hele dag op uw rug gaat dragen. Hoe breder en meer gewatteerd de riemen, hoe beter ze het gewicht van uw schouders kunnen verdelen.

Netpanelen

Om het uw huisdier comfortabel te maken, moet de tas gaaspanelen hebben. Dit zorgt voor een betere luchtstroom en ventilatie voor uw hond.

Veiligheidsriemen

U wilt niet dat uw huisdier rond stuitert in de rugzak terwijl u loopt. Met een haakje om de halsband van uw huisdier vast te maken, kunt u de rit veiliger maken voor uw hondje.
Kijk ook eens naar hondenhalsbanden, zoals lederen halsbanden, hondenhalsbanden met spikes en LED-hondenhalsbanden.

Zakken

Reizen met uw hond betekent meenemen van een aantal van zijn huisdier benodigdheden, zoals hond waterfles, hond speelgoed, en zelfs hondenvoer. In plaats van het inpakken van al deze in uw eigen tas, met opbergvakken op de hond drager rugzak betekent dat u kunt uw tas zakken vrij voor je eigen spullen.
Lees hier onze ultieme gids over Dog Treat Pouches & Bags.

Ingebouwde wielen

Het is prima om uw hond een paar uur op uw rug te dragen. Maar als u uw hond langer wilt vervoeren, moet u voor een tas gaan die u gemakkelijk in een trolley kunt veranderen. Dit kan van pas komen op bepaalde plaatsen zoals luchthavens, winkelcentra, enzovoort.
Reizen met huisdieren is een van de meest verrijkende ervaringen die een huisdier ouder ooit kan hebben. Rugzakken voor hondendragers bieden uitzonderlijk gemak bij het vervoeren van honden over lange afstanden of voor uitzonderlijk lange perioden van tijd. Het is van cruciaal belang om de juiste maat van huisdier rugzak drager te kiezen voordat u begint met het overwegen van de andere factoren in uw aankoopbeslissing wel. En met deze 5 hond drager rugzakken die we hebben gedeeld met u, heb je een heads-up over wat te zoeken.
Bekijk ook ons artikel over Motorfiets Hondendrager.

Deze teksten vind je misschien ook leuk

Veilig op reis met je hond

Als je je volgende reisplannen aan het maken bent, vergeet dan niet ervoor te zorgen dat het veilig en comfortabel is voor je huisdier. Als